Szűrés

A(z) Vodafone Magyarország kulcsszót tartalmazó cikkek

Megújítja lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország

2023. június 4. -

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

Tovább

Új streaming alapú TV csomagot vezetett be a Vodafone

2023. március 16. -

A folyamatosan változó ügyféligényekhez alkalmazkodó új TV csomaggal bővül március 15-től a Vodafone Magyarország kínálata. A TV HD Extra HBO Pak csomag bevezetésével a szolgáltató a hazai piacon egyedülálló módon második streaming-specifikus csomagját vezeti be a Filmbox Pro alapú csomagja mellé, ezáltal is bővítve az előfizetők által választható televíziós csomagkínálatot. A megújult otthoni portfólió egyes csomagjaival a TV2 Play Prémium tartalmak is elérhetővé válnak a mobil applikáción és weben keresztül. A streaming szolgáltatások és választható TV extrák mellett a szolgáltató továbbra is kiemelt figyelmet fordít a csomagokban elérhető HD csatornáinak bővítésére.

Tovább

A Vodafone új technológiája hallássérülteknek segít

2022. szeptember 27. -

A Vodafone Magyarország a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségével (SINOSZ) és a Játékszínnel közösen mutatta be a kulturális élményszerzés új korszakát elhozó digitális fejlesztését. Az innováció a hallássérült érdeklődők számára teszi lehetővé az akadálymentes színházba járást, azáltal, hogy a színdarabok valós időben kerülnek feliratozásra a néző okostelefonján. A technológiát az Életrevalók című darabon mutatták be a Játékszínben, Hirtling István és Vadász Gábor főszereplésével.

Tovább

A Vodafone biztosítja a legmegbízhatóbb mobilhálózatot adat- és hangszolgáltatás terén

2022. szeptember 22. -

Európa egyik vezető független mobilhálózat-tesztelő és -értékelő cége, az umlaut tavasszal 21 napon keresztül mérte a hazai szolgáltatók hang- és adatszolgáltatásainak teljesítményét. A mobilszolgáltatókat adott időpontban vizsgáló felmérést több mint 5700 km-es mérési távon, az ország húsz nagyvárosában és úthálózatain végezték, mindezt tömeges adatgyűjtésen alapuló elemzéssel egészítették ki – utóbbival lefedve a lakott területek közel 95%-át és a lakosság 97%-át. 

Tovább